Camping de wieden Da’s natuurlijk genieten!

Een tweede thuis aan het water

Op zoek naar rust, ruimte en ontspanning? Op Camping De Wieden in waterdorp Belt-Schutsloot vindt u alles wat u zoekt! Onze vaste jaar- en seizoenplekken bevinden zich in het hart van Nationaal Park Weerribben-Wieden. Daar bieden we als familie Van de Belt al meer dan 50 jaar de mogelijkheid tot een tweede thuis aan het water. Uw hengel uitgooien of uw boot instappen, doet u pal voor uw eigen verblijfplaats. Da’s natuurlijk genieten!

Camping De Wieden

Wat maakt uw tweede thuis aan het water aangenaam? Vertrouwdheid, gemak en vermaak!

U vindt vertrouwdheid

Onze camping beschikt niet over vrije kampeerplaatsen. We stellen alleen staplaatsen beschikbaar voor gasten die zelf op onze huurgrond willen recreëren in hun eigen stacaravan of chalet. Het hele jaar door of gedurende het seizoen. Omdat u van uw plek écht een tweede thuis kunt maken, is het verloop van recreanten klein. U treft dus veel vertrouwde gezichten.

Camping De Wieden

U ontdekt gemak

We werken samen met Gritter chalets & stacaravans uit Geesbrug. Met hen organiseren we het transport en de plaatsing van uw aangekochte tweede thuis aan het water volledig. Wanneer u op zoek bent naar iets nieuws of afscheid wilt nemen van het ‘vaste kamperen’ ontzorgen we u opnieuw. Ook met taxatie, bezichtiging en verkoop van uw chalet of stacaravan vanaf uw staplek.

Camping De Wieden

U ontmoet vermaak

Naast prachtige natuur, biedt de omgeving vermaak. Vanuit de rust van onze camping wandelt u zo ons levendige waterdorp binnen met een buurtsuper, eetcafés en terrassen. Om de hoek liggen Giethoorn, de Zuiderzeestadjes Blokzijl en Vollenhove en de Hanzesteden Zwolle, Kampen en Hasselt. Corso’s en Gondelvaarten laten u kennis maken met cultureel erfgoed.

Camping De Wieden

Hoe bieden we u een tweede thuis aan het water? Door ervaring, gastvrijheid en comfort.

U kiest ervaring

Wat begon met een trekkersveldje op het boerenerf van oma in de jaren ’60 transformeerden onze ouders tot een gerenommeerde camping met 15 vaste jaarplaatsen en 78 seizoenplekken. Als broers groeiden wij, Helmuth en Benno, op het recreatiebedrijf van onze (groot)ouders op. We runnen het nu al jaren als derde generatie.

U merkt gastvrijheid

Gastvrijheid kenmerkt de familietraditie. Wij staan dan ook graag voor u klaar als u vragen of hulp nodig heeft. Zonder opdringerig te zijn, zullen we hier en daar een praatje met u maken. Om vanuit persoonlijk contact te bewaken dat u het in alle opzichten naar uw zin heeft. Want we willen u natuurlijk zien genieten!

U krijgt comfort

We willen u een tweede thuis aan het water bieden. U moet zich dus comfortabel voelen op onze camping. Daarom steken we veel tijd in het hooghouden van onze kwaliteitsstandaard. Enerzijds door met rechtlijnig beheer te handhaven, anderzijds door continu het terrein en voorzieningen als elektra, water, gas, riolering, wifi en afvalverwerking up-to-date te houden.

Camping De Wieden
We bouwden op de camping een nieuw sociaal leven op
Gerard Nieuwenhuis Apeldoorn
Camping De Wieden

Waarmee bieden we u een tweede thuis aan het water? Met rust, ruimte en ontspanning!

U voelt rust

Recreëren bij ons prikkelt de zintuigen. U ziet de reigers vliegen, u hoort het riet wuiven, u voelt de veengrond deinen, u ruikt het vers gemaaide gras en u proeft de sfeer van ochtenddauw en avondrood. Middenin De Wieden vormt onze kleinschalige camping een oase van rust. Een heerlijke plek om tot uzelf te komen. Telkens weer.

Camping De Wieden

U beleeft ontspanning

Met een goed boek of een kleine werphengel is het lekker ontspannen bij uw tweede thuis aan het water. Maar vergeet ook vooral uw boot niet mee te nemen. Bijna elke staplek beschikt over een eigen ligplaats, vanwaar u zo de meren Belter- en Beulakerwijde van het Nationaal Park opvaart. Natuurschoon dat u ook op de fiets en wandelschoenen of per kano kunt ontdekken.

Camping De Wieden

U ervaart ruimte

Onze jaar- en seizoenplekken mogen we dan knus opgezet hebben; u ervaart er wel de ruimte. We scheidden ze goed van elkaar af om u genoeg privacy te bieden. Bovendien bevinden onze plaatsen zich vrijwel allemaal aan de waterkant of bieden ze een adembenemend vergezicht over de uitgestrekte moerasvlaktes van De Wieden.

Camping De Wieden

Mogen we u ook een tweede thuis aan het water bieden? Ontdek of er nog jaar- of seizoensplekken beschikbaar zijn!